Een dag (als stagiair) bij de Technische Dienst van Kompak

Waarom stage lopen bij de TD van Kompak?

Als je het leuk vindt om in teamverband bezig te zijn met besturingstechniek en pneumatiek en als je het een uitdaging vindt om werkprocessen actief te verbeteren, dan heeft Kompak de stageplek voor jou.

Je wordt begeleid door ervaren stagebegeleiders en vakbekwame monteurs. Binnen een zeer leerzame omgeving, waar vele verpakkings- en menginstallaties aanwezig zijn, kun je je vaardigheden ontwikkelen.


Allemaal leuk en aardig… Maar hoe ziet die stage werkdag er dan uit?

Bij de Technische Dienst starten we om 07:00uur met een kort werkoverleg. (max 10 minuten)
Hier wordt er besproken hoe de bezetting er die dag uitziet en er worden eventuele problemen en/of storingen van de afgelopen avonddienst besproken. Daarna wordt de planning doorgenomen en wordt er afgestemd wie wat gaat doen.

Het is 10 over 7. Het werk is verdeeld over de monteurs.  Iedereen kan aan de slag.

Om 10:00uur is er een korte pauze, waarna iedereen weer verder gaat met de geplande werkzaamheden.

De lunchpauze is van 13:00uur tot 13:30uur en ga je gezamenlijk lunchen met je collega’s TD.
Hierna is het afwerken van de laatste werkzaamheden, want om 14:00uur moet de productielijn weer opstarten voor de nieuwe shift.
Samen met de productiemedewerkers doe je de opstart en check je of alles goed draait. Als alles goed loopt, wordt het gebruikte gereedschap opgeruimd en wordt het overdrachtsformulier ingevuld en ondertekend en wordt de lijn weer overgedragen aan productie.

Alle werkzaamheden zijn gedaan, het is 15:45uur en alle monteurs gaan weer naar huis.

Soms kan het ook gebeuren dat de werkzaamheden al eerder klaar zijn. Dan wordt het werk van de volgende dag alvast voorbereidt. Welke gereedschap is er nodig en zijn alle onderdelen aanwezig? Dit maakt de opstart voor de volgende dag een stuk makkelijker.

 

Enthousiast?

Neem eens een kijkje op Stagemarkt.nlvacatures.roc.nlWerken bij Kompak

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via HR@kompak.nl of 076-5027000