Home & Personal Care Etten-Leur Food Tilburg
Nederlands
English

Kwaliteit

Brand owners stellen de hoogste kwaliteitseisen. Dat is logisch. Het onderscheidend vermogen van een merkproduct is op kwaliteit gebaseerd.

Elke brand owner heeft zijn eigen kwaliteitssysteem. De eisen uit deze systemen worden overgenomen in onze productie. Daarmee zijn we in staat dezelfde kwaliteit te leveren als zij zelf gewend zijn te produceren.

Afspraken over ingangscontrole, procescontrole, bemonstering en uitgangscontrole worden vastgelegd. Een eigen laboratorium test de grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zowel chemisch/fysisch als microbiologisch. De testmethoden die op dit moment gebruikt worden staan in het overzicht. In overleg met klanten wordt deze lijst uitgebreid of ingekort. De testen worden altijd uitgevoerd zoals de klant dat wenst, evenals de training van de analisten, zodat er over de resultaten geen discussie kan bestaan.

Een modern kwaliteitsmanagement systeem wordt ge-audit. Klantenaudits zijn er minimaal elk kwartaal, interne audits het gehele jaar door en daarnaast zijn we IFS HPC gecertificeerd. Het vervangt onze ISO certificaten en legt de lat opnieuw hoger. Een kopie van het certificaat en verwijzing naar de certificeringsgrondslag vind je onder 'Certificaten' hierboven.

Naast goede managementsystemen is de kwaliteit van de grondstoffen en verpakkingsmaterialen van doorslaggevend belang om een goed product te maken. Samen met de klant worden leveranciers geselecteerd en beoordeeld. De juiste mix van internationale gerenommeerde leveranciers met lokale flexibele spelers zorgen voor de juiste prijs/prestatie mix. Op deze website vind je onder 'Klantgerichtheid > Inkoop' meer informatie over onze aanpak.

Het beschermen van onze collega's tegen de blootstelling aan producten vergt continue aandacht. De uitvoering van de machines en installaties garanderen een veilige werkomgeving bij het verwerken van enzymen. Ook is een uitgebreid luchtverversingssysteem onderdeel van elke productiecel. Om te controleren of de alle maatregelen effectief zijn en er dus een veilige werkomgeving is, wordt de luchtkwaliteit in de productiecel door middel van Gallysamplers gecontroleerd.

Bekijk de video Play

Internal transport Internal transport Warehouse Warehouse Powder blending Powder blending Impression Impression