Nederlands
English

Klantgerichtheid

Inkoop

Onze internationale en zeer professionele klantenkring verlangt en krijgt topleveranciers die toegevoegde waarde bieden. Naast concurrerende prijzen zijn kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatief vermogen factoren waarop we onze leverancierskeuzes baseren.

Mengen en verpakken

De keuze voor receptuur, met bijbehorende grondstoffen en primaire verpakkingen ligt bij onze opdrachtgevers. Zij verzorgen de leveranciersselectie, maken raamafspraken en beoordelen, testen en verzorgen de vrijgave van de te leveren materialen. Voordat de klanten de producten op de markt brengen, beoordelen ze of ingezette materialen wettelijk toegestaan zijn in het betreffende land.

Innovatieve oplossing

Voor de inkoop van onder andere grondstoffen voor was- en reinigingsmiddelen, flessen, laminaat, labels en dozen doen we zaken met vooraanstaande leveranciers met een gerenommeerde klantenkring en ervaring in home & personal care. Wij doen bij voorkeur zaken met lokale leveranciers. Dat bevordert de samenwerking, flexibiliteit en vergemakkelijkt de communicatie. Daarnaast is de transporttijd korter en zijn transportkosten lager. Door ons uitgekiende netwerk van leveranciers verrassen wij klanten regelmatig met innovatieve oplossingen.

Samenwerking

Samenwerking in de totale keten vormt de basis van het moderne inkoopproces. Daarom zijn alle kostprijscomponenten transparant. Grondstoffen, verpakkingsmaterialen, transport en onze conversie prijzen specificeren we separaat.

Producten Producten Certificaten Certificaten Hoe wij werken Hoe wij werken Contact Contact