Nederlands
English

Klantgerichtheid

Flexibiliteit

Het verpakken van merkartikelen zit in de genen van onze organisatie. Vloeistof, tablet of poeder - wij zijn van alle markten thuis. Ook het (continu) veranderen van formule en verpakkingsvorm is geen probleem. Kwaliteit en flexibiliteit lijken elkaars vijanden, maar daar denken wij anders over. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geloven dat ze het beste in een organisatie naar boven halen.

Allesbepalend

Flexibiliteit en kwaliteit zijn bepalend voor alles wat we doen. Zo zijn de (inrichting van de) fabriek, keuze voor machines en andere apparatuur, inrichting van ICT-systemen, werkroosters in de productie, logistiek en de technische dienst stuk voor stuk beïnvloed door onze keuze voor zowel flexibiliteit als kwaliteit.

De mensen

Natuurlijk bepalen de mensen uiteindelijk het succes. Onze mensen zijn vakbekwaam, multi-inzetbaar, doordrenkt van de kwaliteitsgedachte en vooral trots op de mooie producten die we mogen maken. Flexibel zijn betekent dat we gewend zijn aan maatwerk voor elke klant. Flexibel zijn betekent ook het moeiteloos afwisselen van relatief rustige perioden met piekperiodes.

Kwaliteit

We nemen kwaliteit heel serieus. Zonder kwaliteit hebben wij geen bestaansrecht. Dat we kwaliteit serieus nemen blijkt uit de inrichting van de kwaliteitsorganisatie, met frequente audits van externe partijen en opdrachtgevers. Daarnaast is ons volledig fysisch- en microlaboratorium het bewijs van de integrale aanpak.

Hoe wij werken Hoe wij werken Certificaten Certificaten Impression Impression Contact Contact